Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis č. 40 z jednání Osadního výboru v Úročnici ze dne 19. listopadu 2010

Zápis č. 40 ze zasedání Osadního výboru v Úročnici

ze dne 19. listopadu 2010

 

Přítomni: p. O. Stojánek, p. J. Kohout, MVDr. L. Sedlák,

Hosté: JUDr. F. Kubánek, Ing. L. Balata, Ing. M. Balatová, paní N. Nováková

 

 

OV projednal následující záležitosti:

 

Paní Naďa Nováková oznámila svůj úmysl ukončit svou činnost v OV Úročnice. Zbývající členové OV paní N. Novákové poděkovali za její dosavadní práci. Pro pokračování v práci v OV se vyslovili zbývající členové, tj. p. Oto Stojánek, p. J. Kohout a L. Sedlák.

 

Pan O. Stojánek stručně seznámil přítomné s akcemi uskutečněnými v letošním roce a akcemi, které by se měli realizovat v příštím roce (nástupní ostrůvek u autobusové zastávky, odbahnění a rekonstrukce rybníka na návsi). Zároveň uvedl problematiku běžného života obce od sestavení rozpočtu obce až po zajištění sekání trávy, průběžný úklid obce, nákup křovinořezu, lavic se stoly pro případné společenské akce, výsadbu trvalého Vánočního stromu, nebo společenské akce jako je stavění máje, uspořádání dětského dne, setkání důchodců, atd.

 

Paní Ing. M. Balatová a pan JUDr. F. Kubánek vyjádřili souhlas s tím, že by v následujícím období pracovali v OV Úročnice.

 

Pan Dr. F. Kubánek vyzval OV, aby zpracoval přehled činnosti za uplynulé 4 roky a záměr na příští období. Hlavním záměrem OV i pro budoucí období je vybudování obecní kanalizace, hlavním problémem zůstává finanční zajištění této investice ze strany MěÚ Benešov.

 

Paní N. Nováková připomněla možnost zajištění dopravní obslužnosti obce ze strany MHD Benešov. Celý systém MHD v Benešově se bude pravděpodobně v dohledné době měnit.

 

OV uspořádá setkání důchodců před Vánocemi – nejvhodnější datum bude 18. prosince 2010 v nově otevřeném hostinci na návsi.

 

OV Úročnice konstatuje, že dnešním dnem byl ustanoven Osadní výbor ve složení:

 

p. Oto Stojánek – předseda

p. Jaroslav Kohout – člen

p. MVDr. Libor Sedlák – člen

p. Ing. Monika Balatová – člen

p. JUDr. František Kubánek – člen

 

 

 

V Úročnici 19. listopadu 2010

 

 

Zapsal: MVDr. L. Sedlák   

 

 

Schválil: p. Oto Stojánek, předseda OV

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář