Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvod

Vítejte v domácím tvořeníčku

 

image001.png

Na této webové stránce bych Vám ráda představila něco málo ze svého domácího tvoření. Protože jsem činorodý typ a ani u televize mě nebaví sedět s rukama v klíně, tak stále něco tvořím. U televize hlavně pletu nebo háčkuji. Kromě těchto ručních prací se zajímám například o decoupage (ubrousková technika), s větším či menším úspěchem zkouším i jiné techniky - malování na textil, sklo a keramiku. V poslední době se pokouším i o patchwork. Když mi zbude chvilka, brouzdám po internetu a hledám nové inspirace a techniky. Na stránkách paní Jany Školaudyové, která byla také jednou z vystavovatelek na prodejní výstavě Kreativity v Praze v Dubči v dubnu 2012, mě velice zaujala práce s Powertexem. Tuto techniku bych ráda v nejbližší době vyzkoušela. Pokud se dílko alespoň trochu povede, výsledky nafotím a uvedu na těchto stránkách.

Pro ostatní tvořilky nabízím pro inspiraci ve fotogalerii ukázky některých mých výrobků. Omlouvám se za zhoršenou kvalitu fotografií, byly nafoceny pouze na mobilní telefon.

V souborech pod názvem Prodejní galerie jsou uvedeny mé výrobky, které můžete v případě zájmu zakoupit.

Kontakt na mojí osobu je:

-          e-mail: tvorilka@centrum.cz,

Vybrané zboží lze převzít osobně (v Praze a nebo po domluvě v Úročnici - Benešov u Prahy) nebo zaslat poštou. Cena uvedená u jednotlivých výrobků je bez poštovného.

 

Platební podmínky:

a)      placení při předání (osobní odběr, dle domluvy po Praze);

b)      převodem, (peníze zaslat na účet předem) plus poštovné a balné (poštovné je účtováno dle platného ceníku České pošty. Minimální poštovné je 49,-Kč, zaleží na velikosti a váze zásilky*);

c)      dobírka (připočítává se 32,-Kč za použití dobírkové složenky Poštovní spořitelny).

 

*Délka nesmí přesahovat 50 cm a šířka 35 cm, přičemž tloušťka zásilky nesmí být větší než 5 cm. Minimální rozměry zásilky jsou 14 x 9 cm.

image003.gif